• viu
  • salta
  • camina
  • corre
Carregant…
Agost 2018Ruta Cicloturista
Caminode SantiagoFrancès
El Camino de Santiago Francès és la ruta de peregrinació més coneguda de les moltes que hi ha. Amb un recorregut d'aproximadament 800 kms travessa Espanya des dels Pirineus fins a arribar a Santiago de Compostela per l'interior.

Camino de Santiago Francès

La Ruta

El Camino de Santiago Francès és la ruta peregrina per excel·lència. Molts són qui trien aquesta ruta per la tradició, l'essència i la popularitat que ha anat adquirint i que, cada any, són més gent que la realitza.

Una ruta de prop de 800 kms per als amants d'una Espanya menys coneguda, de poblets que segurament ni surten en els mapes, però que amaguen una història i una cultura darrere rica i molt interessant.

01

Navarra i La Rioja

Terra de vins

Comencem l'aventura a la població de Roncesvalles, dins la comunitat autònoma de Navarra, que ens portarà a visitar poblacions del tot pintoresques així com capitals de província com Pamplona.

Seguirem creuant poblacions fins a arribar Logronyo dins la comunitat autònoma de la Rioja.

02

Castella Lleó

L'espanya menys coneguda

Arribem a la comunitat autònoma de Castella i Lleó.

Infinitat de pobles i poblets petits comunicats entre sí per llargs i rectes camins entre camps àrids solitaris que ens portaran a visitar també capitals de província com Burgos, León i la preciosa zona de El Bierzo.

03

Galícia

Del marró del camp al verd de les muntanyes

Deixem enrere els llargs i interminables camins àrids, solitaris i desolats de Castella i Lleó per endinsar-nos als boscos frondosos i les muntanyes de Galícia entre Horris i construccions peculiars de pedra que conserven tot el seu atractiu i bon estat de conservació al pas del temps.

El Resum

L'experiència

Ruta peregrina per excel·lència d'uns 800 kms que et descobrirà la verdadera essència del Camino de Santiago i et mostrarà l'Espanya menys coneguda, però que amaga pobles i poblets amb un encant molt especial.

Agost 2018Senderisme
LaVallFosca