• viu
  • salta
  • camina
  • corre
Carregant…
Juliol 2021Acampada i Caiac
Pantà dela Llosadel Cavall
L'embassament de la Llosa del Cavall és un pantà de Catalunya, que és al riu Cardener, afluent del riu Llobregat, a l'anomenada Vall de Lord, a Lleida.

Pantà de la Llosa del Cavall

L'Aventura

Un cap de setmana acampant a la faldilla del Pantà de la Llosa del Cavall, un indret espectacular i tranquil amb la idea de practicar caiac per les seves aigües.

Inspeccionada la zona, decidim aventurar-nos amb el 4x4 per una pista pedregosa i de difícil accés que ens durà a una esplanada a tocar del pantà on decidim instal·lar-nos.

Aprofitem encara els últims raigs de sol per recórrer part del Pantà amb el caiac, deixant pel dia següent la resta agraint que la tarda ens deixi imatges pròpies de postal.

No som de matinar massa així que, a mig matí i després d'un esmorzar improvisat, ens disposem a navegar per tot l'embassament fins a arribar a la presa, que ens marca el límit del pantà. Una espectacular ruta per aigües del riu Cardener que ens deixaran imatges pel record.

Acampada i Caiac

L'entorn

El Pantà de la Llosa del Cavall se situa a la Vall de Lord i s'estén pels municipis de Navés, Guixes i una petita porció de Sant Llorenç de Morunys a la comarca del Solsonès, província de Lleida.

L'entorn és de gran bellesa per la seva ubicació, envoltat de prats i muntanyes que l'aïllen de les poblacions i de la multitud convertint-lo en una gran zona tranquil·la i acollidora.

L'Experiència

Resum

Cap de setmana d'acampada i Caiac en un indret únic per la seva bellesa i tranquil·litat que ens va permetre gaudir d'un parell de dies per descobrir els raconets que el Pantà de la Llosa del Cavall amaga.

Agost 2019Ruta Cicloturista
Caminode Santiagodel Nord