• viu
  • salta
  • camina
  • corre
Carregant…
Agost 2019Ruta Cicloturista
Caminode Santiagodel Nord
El Camino de Santiago del Nord o Camí de la Costa és una ruta d'aproximadament 1.000 kms d'una bellesa visual espectacular que et portarà a recórrer tota la costa del nord d'Espanya començant pel País Basc i travessant les províncies de Cantàbria, Astúries i Galícia.

Camino de Santiago del Nord

La Ruta

Per als amants de les platges, els immensos penya-segats davant el mar i també dels prats i les muntanyes, aquesta és sens dubte, una aventura quasi feta a mida per viure-la en primera persona.

Una ruta de prop més de 1.000 kms que ens portarà a recórrer tot el nord d'Espanya per la costa de punta a punta, des de la població d'Irun fins a la població més a l'oest d'Espanya, Finisterre (la fi de la Terra).

01

País Basc

De Pinxos pel Nord

Es comença l'aventura a Irun, a la comunitat autònoma del País Basc, on ja d'inici veurem les dificultats de la ruta per les seves constants pujades i baixades entre mar i muntanya i la seva immensa bellesa.

02

Cantàbria

Territori de Surfistes

Deixem enrere el País Basc per entrar a la comunitat autònoma de Cantàbria i ho fem per la població costanera de Castro-Urdiales i passant per poblacions de gran bellesa com Santillana del Mar, Comillas i San Vicente de la Barquera entre d'altres, així com ciutats capitals de província com Santander.

La costa de Cantàbria impressiona pels seus espectaculars penya-segats davant del mar, on sempre podrem trobar surfistes esperant l'onada perfecta.

03

Astúries

Platges Majestuoses

Arribem a d'Astúries i continuem vorejant la costa amb l'Oceà Atlàntic de testimoni.

Llanes, Ribadesella , Lastres, Cudillero, Luarca són algunes de les poblacions per on ens porta el camí sense deixar de banda grans ciutats com la capital, Gijón.

03

Galícia

Terres d'Òrrius i Pop a la Gallega

Deixem enrere la costa i ens endinsem a les muntanyes de Galícia per afrontar l'últim tram de l'aventura i ho fem per la població de Ribadeo primer poblet que ens dona la benvinguda.

Queda poc per arribar a Santiago primer i Finsterre després, però aquests gallecs no ho posen gens fàcil amb les seves muntanyes i grans desnivells... Això sí, d'una gran bellesa amb el seu clima humit i plujós.

L'Experiència

Resum

Una ruta exigent d'uns 1.000 kms de distància per recórrer tota la costa del Nord d'Espanya durant dotze dies per arribar des d'Irun a Santiago de Compostela primer i acabant a la Costa de la Mort després, passant per Muxía i acabant finalment a la fi de la terra, Finisterre.

Una ruta exigent i alhora espectacular per la seva bellesa visual que et regalen els seus penya-segats acariciant la immensitat de l'Oceà Atlàntic així com les muntanyes i boscos frondosos de Galícia.

Desembre 2018Ascensió
PicdelPuigmal